Neki novi klinci ...

Biste li gledali Top Gear bez legendarnog trija?

AutoMoto / Flash | 26. 03. 2015. u 17:24 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

'Mislim da sam već star i želim učiniti nešto novo u životu - biti učitelj. Snimali smo emisiju 12 godina, što je ostavilo velik trag u našim životima, ali ništa nije vječno ...", riječi su člana legendarnog tria 'Top Gear' Jamesa Maya, koji je ovim rječima dao za naslutiti da će se solidarizirati s otpuštenim voditeljem Jeremyem Clarksonom.

Prema neslužbenim pisanjima engleskih medija, začetni producent serijala Andy Wilman i treći voditelj Richard Hammond također odbijaju snimanje novih epizoda bez, danas već bivšeg, frontamana serijala.

Top Gear's May and Hammond WILL quit with Jeremy Clarkson

Posted by Daily Mail on Thursday, March 26, 2015


Podsjetimo, BBC neće produljiti ugovor voditelju Top Geara Jeremyju Clarksonu koji je prije dva tjedna suspendiran zbog tučnjave s producentom, objavljeno je u srijedu.

"S velikim sam žaljenjem Jeremyju Clarksonu danas rekao da mu BBC neće produljiti ugovor", rekao je glavni direktor BBC-ja Tony Hall.

Hall kaže da odluku nije donio olako, ali da je "granica prijeđena" i da "ne može odobriti to što se ovaj put dogodilo.

Navodno je najizgledniji kandidat za novo lice Top Geara popularni radijski voditelj Chris Evans, koji trenutno vodi jutarnju emisiju na BBC-jevom drugom radijskom programu, a poznat je kao veliki obožavatelj i kolekcionar automobila.

Top Gear je jedna od najpopularnijih BBC-jevih emisija, koja se emitira u više od 170 država diljem svijeta, a godišnje zaradi oko 50 milijuna funti.

Kopirati
Drag cursor here to close