Aston Martin zaštitio svoj novi logo
back to the roots
OBJAVA: Srijeda, 25. siječnja 2017. 15:02
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.K
Aston Martin zaštitio svoj novi logo
0

Riječ je o znaku koji će se uvelike razlikovati od sadašnjeg, no unatoč tome ima određene sličnosti s povijesnim astonovim znakom iz dvadesetih godina prošlog stoljeća

Aston Martin nastavlja sa svojim planom razvoja Second Century (Drugo stoljeće), a uz planiranje novih modela, uključujući i Formulom 1 inspiriran AM-RB 001, ovaj britanski proizvođač možda sprema i jedno veliko iznenađenje s obzirom kako su u Gaydonu zaštitili novi logo, piše Autonet.

Auto Guide je otkrio kako je novi logo zaštićen još u srpnju prošle godine, a nova verzija istog je pak registrirana prošlog tjedna. Koliko je za sada poznato novi bi se zaštitni znak trebao koristiti na raznim proizvodima od odjeće, mobilnih telefona pa sve do, naravno, automobila.

Riječ je o znaku koji će se uvelike razlikovati od sadašnjeg, no unatoč tome ima određene sličnosti s povijesnim astonovim znakom iz dvadesetih godina prošlog stoljeća pa se radi o svojevrsnom povratku korijenima.

Bit će zanimljivo vidjeti kakvi su planovi Aston Martina s ovom značkom te hoće li se i kada pojaviti na njihovim automobilima.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.