Dječji sajam

U Mostaru počeo najveseliji i najzabavniji događaj za djecu i roditelje

Lifestyle / Flash | 10. 05. 2014. u 10:06 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najveseliji i najzabavniji događaj za djecu i roditelje u regiji počeo je danas u Mostaru. Dječji sajam najveći je i najstariji događaj namijenjen djeci i obitelji u regiji po čijem konceptu se danas održavaju mnogi sajmovi namijenjeni djeci i bebama u susjednim zemljama.

Veselu atmosferu sa sajma pogledajte u našoj galeriji fotografija.

''Želimo da se mladi roditelji upoznaju sa svim onim što im je potrebno kada je u pitanju dolazak njihovog djeteta na svijet. Ali da dođu roditelji koji imaju veću djecu, da se njihova djeca na sajmu zabave, druže, nešto nauče, da se natječu razvijaju te sportski duh. Ovo je prilika za druženje velikih i malih, dobivanje korisnih informacija ali i sajamske popuste'', rekla je za Bljesak.info Maja Kojundžić, organizatorica ovog sajma.

Istaknula je kako na sajmu nastupa više od  500 mališana iz škola i vrtića Mostara i okolice, koji će zabavljati svoje vršnjake i njihove roditelje plesnim, glumačkim ali i sportskim izvedbama, a kako je istaknula na sajmu se može naći za svakoga ponešto

''Od stručne literature i savjeta, preko krevetića, kolica, kozmetike i pelena, pa do odjeće, obuće, igračaka i zabavno - edukativnih radionica, predstava, nastupa i natjecanja, degustacija i darova, Dječji sajam nudi za svakog po nešto. Nastupala su i djeca s posebnim potrebama iz Los Rosalesa, do djece iz inkluzivnog vrtića Sunčani most'', nadodala je Kojundžić.

Danas u 17 h na Dječjem sajmu vas očekuje modna revija malih polaznica škole manekenstva Modna Agencija Gloss koje će nositi odjeću Okaidi Official i Filius, a frizure potpisuje Marijana Azinović iz frizerskog studija La Bellezza Mostar.

Organizacija sajma je, po njenim riječima, ponosna na suradnju sa službama od javnog značaja, koja je kako kaže najznačajnija.

''Važno je zbližavanja djece sa službama od javnog značaja, kao Profesionalna Vatrogasna Postrojba Mostar, Policijska Uprava Mostar, Dom zdravlja Mostar i Hercegovačka Gorska Služba Spašavanja. Sva dječica mogu postavljati pitanja koja ih zanimaju, fotografirati se na policijskom motoru, u vozilu vatrogasaca ili razgledati što se skriva u vozilu hitne medicinske pomoći i gorske službe spašavanja'', nadodala je.

''Drago nam je što se sajam organizirao u Mostaru. Potrebno je što više ovakvih događaja za mališane, da se međusobno druže, upoznaju, zabavljaju i uče'', rekao nam je jedan od roditelja prisutnih na sajmu.

Bez obzira jeste veliki ili mali vjerujemo da će vas sajam svojim mnogobrojnim veselim sadržajima podsjetiti kako je lijepo i najljepše na svijetu biti dijete, a djeci urezati nezaboravne trenutke zabave, osmjeha i druženja.

Kopirati
Drag cursor here to close