Outverted

Posušak osmislio igricu za android i iOS

Sci-Tech / Flash | 16. 05. 2016. u 12:56 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zabavna igra Outverted zaintrigirala je mnoge, pogotovo nakon što ju je Apple za hrvatski App store izdvojio u kategoriji Nove Igre, gdje se našla na 12. mjestu.

Igru je osmislio Alen Vican iz Posušja, koji ju je postavio na App store prije dva tjedna, a već sada ima preko 1 000 preuzimanja.

''Publici se jako svidjela igrica, naišao sam samo na pozitivne komentare i lijepo je znati da se ipak uloženi trud isplatio te da je Outverted naišao na veliku zainteresiranost publike i naravno, čast je što se nalazi na 12. mjestu hrvatskog App storea'', rekao je Vican.

Igra je napravljena za zabavu, a ono što je cilj u Outvertedu je da lopticom ne dodirnete objekte suprotnih boja, dok sama loptica mijenja boju. Igra je, kažu, zarazna, ima preko 30 razina i nije jednostavno doći do kraja.

''Outverted igra je napravljena bez napisane ijedne linije koda, sve je rađeno u programu Buildbox koji ne zahtijeva znanje u programiranju kako bi se izradila igra. Moj cilj je, zapravo, osnovati tim s kojim ću nastaviti izrađivati igre za Android i iOS, a trenutno na svemu radim sam'', dodao je veliki ljubitelj zabavnih igara Alen Vican.

Za sve ljubitelje zabavnih igrica, ovdje je link s kojeg možete besplatno preuzeti Outverted.

Kopirati
Drag cursor here to close